Pardiralli

Kindlasti on valdav enamus  kuulnud Pardirallist. Kui ei ole veel siis ma hea meelega valgustan teid. Nimelt on Pardiralli Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Pardiralli toimub 10. Juunil  kell 12.00 Kadrioru pargis (samal päeval, õhtul on ka Blogiauhundade Gala). Peaesineja õhtul on Lenna Kuurma ja huvitavat tegemist on seal igale vanusegrupile. Päris pisikestele on avatud beebitelk, noortematele lastele korraldatakse töötubasid ja erinevaid mänge, noorted saavad kätt harjutada graffiti tegemisel ja ürituselt ei puudu ka batuudid ning näomaalingute nurgad.

Üritust korraldatakse koostöös “Minu unistuste päev”-aga. Minu unistuste päeva taga on täiesti tavalised inimesed,..kellegi naaber, kellegi ema ja kohviku teenindaja, kes on ühise soovi nimel kokku kogunud toetusi ja raha, et  aidata väga raskelt haigetel lastele tuua natukenegi sära silmadesse ehk täita nende mõni kift unistus. Nende põhiline tegevus on individuaalselt täita laste soove, kuid nad korraldavad ka ägedaid grupiüritusi haiglates näiteks. Ülimalt tänuväärt organisatsioon!

Nii, nüüd sul on selge mis toimub, kus toimub, miks toimub ja kellega toimub. Jääb vaid üle anda enda panus ja tulla kohale ning maha pidada üks korralik pardiralli. Pardi omanikuks saad hakata :SIIN. NB: Pardi hinna saad ise valida ja sponsoreerida võid nii mitut parti, kui hing ihaldab.

Untitled

Infoks niipalju, et sel aastal on sponsoreeritud juba 5935 parti ja kokku kogutud 38801 eurot.  Minu part on nr. 5922

 

105562

Kohtumiseni pardirallil!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s