Milline blogija ma olen?

Ma olen juba ammu aru saanud, et ma ei ole see ninnu-nännu blogija, kes kirjutab kõigest kõige neutraalsemas toonis. Jah! Ka mina soovin, et mul oleks siin mõttekaaslasi, huvitundjad ja igapäevaseid lugejaid. Aru peab saama lihtsalt sellest, et kõik inimesed on erinevad ja kõigile ei saagi olla meelejärgi. Kui ma seda teha üritaks, oleksin ma läbikukkunud blogija ja üldse läbikukkuja kuna mul puuduks igasugune oma isiklik arvamus ja mõttekäik.

Ma avaldan oma arvamust oma ikka enda mätta otsast, selliselt nagu mina olen asjadest aru saanud, selliselt nagu mina neid “asju” näen jne. See on vaid loogiline, et minu lugejatel ja üleüldse kõikidel on ka enda arvamus ja see ei pruugi olla minu mõtteviisiga üldse sarnane. See on täiesti okei! Kui kõik kirjutaksid mulle pidevalt ühte ja sama: “Nõustun sinuga” siis oleks see ju igav. 🙂

Ma loen ise päris paljusid blogisid, arvamuspostitusi, Pere ja Kodu, perekooli satun aegajalt ja pean ausalt nentima, et loomulikult ei ole ma absoluutselt kõigega, mis kirjutatakse, nõus ja ma ei peagi olema. Tähendab ma tahan äelda, et on ka inimesi, kellele ei meeldi minu sulest tulnud read,  on neid kellele meeldib ja vahepealseid..mõni postitus meeldib, mõni mitte. See kõik on väga normaalne! Mul on endal lemmikblogija ja ometigi ei meeldi mulle 100% kõik, mis ta kirjutab aga endiselt on ta mu lemmik ja ma loen tema postitusi igapäevaselt ja suure huviga.

Ükskõik, kus me ka ei oleks, kes me ka ei oleks või mis me ka ei teeks…alati on kuskil keegi, kellele see ei meeldi, mida me teeme. On x protsent inimesi, kes elavad vaikselt omaette ja on need, kes kirjutavad ja blogivad ja kommenteerivad ja annavad tervele maailmale teada, mida nad tunnevad ja mõtlevad ja mis elu nad elavad.

3bbb322a2687cc64f1af529fd14da19b6ea666c42ff6feeaf7c741e27ec9e9f3

Mina olen avatud ja seltskondlik inimene, ma olen blogija, kud ometi valin siiski teemasid, millest kirjutan. Paljudest isiklikest pere teemadest ma ei kirjuta, sest mu pere (k.a mina ise) soovib säilitada teatud määral privaatsust ja no keda huvitaks ka iga pisem asi, mis me siin kodus teeme. Ma kirjutan ja arvatavasti jätkan ka tulevikus kirjutamist pere ja kodu teemadel, enamasti Annabelist ja meie tegemistest ja käimistest, kasvamistest ja arengust perekonnana ja individuaalidena. Vahepeal kindlasti hüppab sekka mõni suhete temaatiline postitus. Avaldan jätkuvalt edasi oma arvamust ja kirjutan arvustusi toodete/teenuste kohta, millega on mul endal kogemusi. Kuna ma jätkan õpinguid Personalitöö alal siis räägin ka kooliteemadel ja oma armastusest blogimise vastu kindlasti jutustan ka niisama blogimisest ja selle valdkonnaga seotud asjadest/üritustest, näiteks EBA.

Ma soovin vaid, et me kõik oleksime inimlikud ja sõbralikud üksteise vastu. Avaldame arvamust ja räägime (kirjutame) enda kogemustest, arutame elu ja olu ja oleme kõik mõnusad. Eksole? 🙂

ned-stark-blog

Ühesõnaga…ma tegelikult alustasin seda postitust hommikul juba aga päeva peale tuli vahele niipalju erinevaid asju, et mõte kadus ja siis tuli tagasi ja kadus uuesti ja nüüd ma lihtsalt otsustasin, et teen lühidalt ja tõmban otsad kokku. Olge ikka ägedad edasi! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s