Kuidas möödus meie nv Viljandis ja pildid

Kui ma nüüd aus olen siis ma ei uskunud, et sellest nädalavahetusest kujuneb välja nii vahva ja tore olemine viljandis. Esiteks on palju jeblimist olnud igasugu asjadega ja see on tekitanud kodus omavahelisi pingeid ja individuaalset stressi, ilmateade lubas ka vihma ja ühesõnaga..ma ei teadnudki mida ma ootasin aga ma sain midagi üle ootuste head.

Maandusime reede õhtul Viljandis ja ilm oli suurepärane. Pakkisime asjad Kristiina(mehe õe) juures lahti ja võtsime kohe suuna folgile. Varsti olimegi näppe viskamas Kirsimäe lava ees Alle-aa -le. Jah! Annabel viskas ka näppe. 🙂 Annabel pidas uhkelt vastu 22-ni ja seejärel suikus folgiunne ja käis meiega kontrerdil edasi, kuid kõrvaklappidega ja olles ise unedemaal. Üles ärgates ehmatas korra, kuid siis oli meil tee juba suunas kodu poole ja varsti sai laps sooja voodisse tuttu.

Veel käisime vaatamas: Jan Blake&Raymond Sereba, Svjata Vatra, poole kõrvaga Untsakaid, Meisterjaan, Otava Yo, Curli strings, A-Wa. 

Ülejäänud aja jalutasime ringi, kuulasime teeäärseid artiste igas vanuses ja igasuguste pillidega, sõime Võrtsjärve kala ja mulgiputru, kebabi, Türgi maiustusi,  jõime mahekohvi, tutvusime uute inimestega, käisime turul ja nautisime seltskonda,melu-ja olu. Kift oli!

Ilm oli hea,tuju mega, laps oli õnnelik, inimesed sõbralikud ja toredad, folk nauditav ja tegevust oli igapäev hommikust õhtuni. Koguaeg oli põnev!Pühapäeva õhtul koju jõudes olime omadegaläbi, kui läti raha aga see kõik oli seda väärt. Ausõna!

Paar pilti ka teile 🙂

 

 

Tahan lõpusõnad pühendada kallile Kristiinale, tänu kellele me saime kogu perega Folki nautima minna. Sügav kummardus sulle!

Kas kõik festivalid on mõeldud lastega käimiseks? (folk, positivus, õllesummer,weekend jne) Põhjenda vastust

 

NB: Hakkasin postitust kirjutama esmaspäeval, peale folgi nv-d, kuid argielu tuli kiiresti peale ja ei jõudnud enne tänast netti  kirjutama. Folk oli 27-30 juuli. 

2 thoughts on “Kuidas möödus meie nv Viljandis ja pildid

  1. Tore, et külastasite Viljandi lossivaremeid ja kõndisite üle rippsilla (vähemalt tundus, et käisite). Kuidas meeldis? Kas Viljandi järve ääres reaalselt ka käisite? Kesklinn? Centrumis?

    Meeldib

    1. Viljandi on igal aastaajal väga ilus minu meelest. Kuna elukaaslase õde, vanaema ja sõbrad elavad Viljandis, käime seal üsna tihti ja oleme käinud järve peal, ääres, kesklinnas, turul, varemetes ja igalpool. Sel korral järve äärde ei sattunud, põhikoht oli ikka kesklinn ja lossivaremed 🙂

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s