Mis sind õnnelikuks teeb?

Friikartulid ja muffinid teevad mu õnnelikuks! 

Okei-okei aga tegelt?!

Mida loed sina õnnestunud päevaks? Mis teeb sind õnnelikuks?

Tavaliselt panen küsimuse postituse lõppu, kuid sel korral olen pisut uuenduslik. Suuresti tänu nädalavahetusel toimunud BLOGIT koolitusele, mida viisid läbi Mari-Leen ja Meelis ja kus külalisesinejaks oli sel korral Mihkel Raud. Tõesõna sain tänu sellele koolitusele oma mõtteisse pisut (loe:päris palju) värskust ja selgust. Kindlasti ei tähenda see nüüd, et ma üleöö olen parem, vägevam, enesekindlam blogija kuid samas natukene ikka tähendab ka. Tunnen ennast mõnevõrra paremini ja tean, mida olen eelnevalt teinud valesti ja mida peaks muutma tulevikus, blogi teemadel ja ehk eraeluski. See on juba suur samm, eks? Igaljuhul tahan tänada Meelist ja Leenu, kes lõid sellise vahva agentuuri nagu on seda Blogit blogiagentuur! Tuult tiibadesse, nagu öeldakse!  Loe ettevõttest BLOGIT SIIT.

Liigume tagasi teemasse. Õnn-mis see on ja milles see väljendub? Päris palju küsimusi aga kõik on meie igapäevases elus üsna olulised.

Capture

Capture2

Eks see õnne tähendab igaühe jaoks meist erinevaid asju. Minu jaoks on õnn see, kui minu pere on terve ja õnnelik. Nende heaolu on mulle tähtis, kui neil läheb kehvasti siis see ei lase ka mul üdini õnnelik olla. Niisiis pere, mis veel? Suhted vanemate,sõprade ja elukaaslasega ning lapsega. Kuigi Annabel on veel pisike ja ei räägi siis kehakeel ja miimika, näoilmed, meeleolu vallandamine-seda kõike ta oskab ja teeb ning selle järgi saab ka aru, kas ta on õnnelik, solvunud või kurb beebi. Mulle meeldib õnnelik ja rahul beebi. Ülla-ülla eks!? Sama käib sõprade ja elukaaslase kohta. Veel eriti elukaaslase, sest temaga ma ju elan koos. Kui tema peaks olema näost ära, kurnatud olemisega, endasse tõmbunud, närviline vms. siis see koheselt mõjutab ka minu enesetunnet ja meeleolu.

Elukeskkond– kodu, kool, suhtlusringkond, see kõik mõjutab mind. Kui ma olen omadega koolis järjel ja kodus valitseb harmoonia, st. kodu on korras, puhas ja meeleolu seal on hea siis ma olen õnnelik ja rahul. Mul on suhted ka väljaspool kodu korras, keegi ei ole solvunud või vihane mu peale mingil põhjusel.

Isiklikud eesmärgid täidetud– Ilmselt kõigil meist on seatud mingid isiklikud eesmärgid…töö valdkonnas, kodus, hobidega seonduvad vms. Nii on ka mul seatud nii  mõnedki eesmärgid…nädalaks, kuuks ja ka terveks aastaks ja kui ma need saavutan siis olen jällegi õnnelik ja rahul.

Geograafiline vabadus!

Pere, kodu, sõbrad, isiklikud eesmärgid, keskkond, geograafiline vabadus-minu õnnefaktorid.

442

Mis teid õnnelikuks teeb?

Edit: Loomulikult teevad mind õnnelikuks veel blogimine, värskes õhus jalutuskäigud, talveõhtud kamina ees, lugemine, enda kehaga rahul olemine , pikad juuksed jne jne. Kui nii üksikasjalikult kirjutama hakkaksin siis see postitus oleks meeletult pikaks veninud 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s