Tüütu haigus

Tundsin neljapäeval end juba imelikult, reede möödus külma ja kuuma tunde vahel vangerdades. Kurgus “kõdistas” ja selline nõrkuse palaviku tunne oli, mul oli õigus..37 palavik. See on see kõige hullem, midagi ei jaksa, pea ei võta ja tahaks ainult meritäht voodis olla. Oeh!

Mul ei ole nohu, köha ega muid külmetusnähte…ÕNNEKS aga palavik kõigub kord üles, kord alla. Hakkasin kohe esimeste külmetuse ilmingute saabudes võitlema-tegin ingveri, mee ja sidruniga kuuma jooki, mul on kunagi mingilt messilt saadud vitamiini kapslid, mida soovitatakse külmetuse saabudes võtta ja mis pidid ära hoidma kõige hullema, hakkasin neid võtma ja noh proovisin puhata ja magada nii palju kui võimalik. Annabelil kõikus haiglas palavik samamoodi, kui mul praegu. Ta oli ühel hetkel elurõõmus ja krapsakas, mängis isegi ja teisel hetkel oli pikali maas ja suutis vaevu end liigutada, sest palavik võttis kogu jõu. Ainuke vahe seisneb selles, et minu temperatuur ei küündi 39-40-ni.

Mis ma siin ikka pikemalt vatran. Tegelikult tahan teilt küsida, kuidas end tervena hoiate ja kui tunnete juba, et haigus on ligi hiilinud siis kuidas end ravite? Kas lähete kohe apteeki ja varustate end sealse kraamiga või hoiate pigem mahedat joont ja segate erinevatest maa-andidest kokku ravimikse ja jooke?

Foto: pexels.com

One thought on “Tüütu haigus

  1. Soovitan väga juua Fervex’it, minul aitab alati. Langetab palavikku, vähendab nohu-köha ja üldse kurguvalu jm vastu hea. Maitse mulle endale kohe üldse ei meeldi, kuid rohke mee ja sidruniviiludega on täitsa joodav. Soovin head paranemist Sulle!

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s