Mäletate, ma otsisin kehakatet talveks?

No nüüd ma leidsin selle endale. Tegelikult juba nädal tagasi aga kuna ma lähen kodust ja tulen koju siis kui väljas on kottpime, pole ma saanud head pilti. Toas aga on valgus kehv ja kollase alatoiniga ja ilma pildita on lihtsalt nadi.

Käisin poodides vaatamas ja proovimas lausa mitu korda…Sportlandis, Zaras, H&M-is (seal oli ilus sinine poolpikk/pikk sulemantel), Rademaris, Nike esinduspoes ja oma ostu sooritasin lõpuks Sportlandis. Ma ise siiralt usun, et ma sain hea diili, need popid Altitude parkad, mis igal teisel seljas on näevad küll väga head välja ja kõik aga minu jaoks oli natuke “Over Budget”. Tegelikult nägi väga ilus välja ainult valge 8848 Altitude parka aga seda värvi ma poleks niikuinii ostnud, sest ma ei jaksa seda üle nädala keemilisse viia. Eesti ilmadega, ühistranspordis, lastega- on valged riided täiesti ebapraktilised. Teised värvid, vaata Sportlani lehelt SIIN, ei ole minu teema.

8848-altitude_Parkas_6162_blanc_front_normal
8849 Altitude parka

Mina valisin North Bend musta värvi parka. See oli allahinnatud umbes 50%, algne hind oli 140 EUR (tegelikult 139 kopikatega) ja mina sain selle 70 EUR-iga. Päris hea diil, eks? Parka peaks olema veekindel (kaitseb kergema vihma eest), tuulekindel ja soe. Karva sellel küll polnud aga ma juba vaikselt haudusin plaani selle ise sinna juurde tekitada. Täpselt õigel ajal, soovitas hea sõbranna, Kriste mulle võimalust soetada see karvane krae Disaininurgast . Tegu on kodumaise disaini-ja moebrändiga, kes kasutavad kraede tegemisel ainult tehiskarusnahka/karva ja kõik tooted valmivad käsitööna.

Mul on kodus üks Reservedi poolpikk sulemantel, mida saab ka kõrge kontsa ning pidulike saabastega kanda. See ei ole tuule ega vihmakindel ja just kõige soojem aga kerged miinuskraadid ja “okei” ilma elab üle küll. Sellega saab siis pidusse minna.

north bend
North Bend parka (Rootsi bränd)

 

 

 

IMG_6588.JPG

Mis teid külma, vihma ja tuule eest kaitseb sügisel/talvel? Mille järgi valisite oma jope/parka/mantli?

2 thoughts on “Mäletate, ma otsisin kehakatet talveks?

    1. Hei, ma mõõtsin mõõdulindiga ja sain 54 cm pikkuseks. Käisin kingsepa juures, võib ka õmbleja juurde ja küsisin, kas trukimasinat on, millega trukke peale panna. Nii saab valida, kas koos karvaga õues käia või ilma 🙂

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s