Jõulud, jõulukingid, jõuluplaanid ja Funbox

Jälle on saabunud see aeg aastas, kingituste aeg…jõuluaeg

Mina ei ole kunagi olnud eriline ettemõtleja kahjuks või õnneks, ma ei teagi. Kaldun arvama, et pigem ikka kahjuks. Ma elan hetkes ja kipun jätma asju viimasele minutile ja sel viimasel minutil olen stressis ja paanikas, kuna ma pean kiirustama aga ma ei taha kiirustada, sest ma tahan, et kõik oleks ideaalne.

Sel aastal olen ma ennast natukene ületanud ja mul on kingituste osas üldine plaan paigas. Mida, kellele, miks ja kuidas-plaan. Sel aastal otsustasime perega ühiselt, et teeme jõululoosi, sest olgem ausad, teha kingid vanavanematele, vanematele, õdedele, vendadele, elukaaslastele, lastele -seda on liiga palju. Jah, kui teha kõikidele kingid 5 eurose piirsummaga siis elaks üle AGA teadagi, et 5 euro eest saab poest ainult kingikoti ja isegi, kui seal sees oleks üks 5 eurone “nänn” siis vaadatakse sellele ikkagi viltu. Mis parata!

Praegu on mul jõululoosist tõmmatud inimesele kingitus valmis , lisaks on mul plaanis teha üks “jõuluüllatus” Mõigu elanikele, kelleks on mul isa elukaaslasega ja vanaema. Mul küll pole seda “üllatust” valmis aga see ei nõua suuri pingutusi ja mõte on valmis..vaja ainult järgi minna poodi. Elukaaslane on mul omaette ooper…teda on väga raske millegagi üllatada seega ma kingin talle hästi palju aega minu ja perekonnaga. Ma loodan, et kolmekesi piparkookide küpsetamine ja kamina vaatamine telekaekraanilt valmistab talle piisavalt palju jõulurõõmu. hihihi:) Tegelikult on mul talle ikkagi üks kiiksuga jõulukink ka varuks aga sellest räägin ma kunagi hiljem. Mida olete teie kinkinud oma elukaaslastele?

Osalen sel aastal ka blogijate vahel toimuvast jõululoosist..kink on valmis, ootab vaid ärasaatmist. Annabelile loodan ma saada midagi USA-st, kas teil on häid ideid, mida võiks ühele aastasele kinkida jõuluks? Ma tahaksin talle soetada midagi, mis teda tõeliselt paeluks(kui see on üldse võimalik), kuid oleks samal ajal ka õpetlik. Mingi mõirgav, platsikust telefon või kaisukaru ei ole huviorbiidis. See midagi võiks kaasata nii lapsevanemat kui last ennast, koos on ju ikka vahvam mängida. Ehk siis ideid, mida kinkida aastasele tüdrukule? 

Üldiselt tahan ma sel aastal rohkem rõhku panna perekonnale ja perekonnasündmustele. Tahan kristjani ja Annabeliga kindlasti minna Raekojaplatsi jõuluturule , süüa palju klassikalist jõulutoitu ja olla lihtsalt rahus…ilma kiirustamise, stressamise ja muretsemiseta, mida inimesed just tihti jõuluajal teevad. Ja kogu südamest loodan ma, et lumi et lumi ei jääks sel aastanumbril taevasse. Ema  lubas mul Annabelile kelgu muretseda, seega kallis taevaisa, kingi mulle palun jõuludeks üks ilus ja kokku hakkav lumi! Millised on teie jõuluplaanid?

Õnneks avastasin hiljuti ühe ägeda veebipoe- FUNBOX. Käisin seal kohapeal asja uurimas ja leidsin sealt niimõnegi vahva kingiidee. Lähiajal kirjutangi funboxist lähemalt ja teen ka loosimise. Seniks aga rääkige mulle enda jõuluplaanidest ja andke teada millise kingi üle oleks teil väga hea meel.

pexels-photo-688017

 

Foto:pexels

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s