“New look” ja püsimatus.

Mul on vaja pidevalt  muudatusi ellu, et hoida seda värskendada. Minust (praegu vähemalt tunnen nii) ei saa kunagi sellist inimest, kes on sama välimuse, soengu, mööbli, toa kujunduse, meigistiili jms mitmeid aastaid jutti. Ma ei suuda olla sama soengu ja samat värvi juustega rohkem, kui aasta, kaks max. Sisustuselemente samamoodi vahetan, muudan mööbli asukohta, mulle meeldib vahetada enda garderoobi välja mingi aja tagant, kuid mu kapis on  ka riideesemeid põhikooliaegadest.

Teisest küljest jällegi ei planeeri ma muudatusi tükk aega ette, see tuleb expromt ja siis ma lähengi kohe poodi ja ostan midagi uut või panen kohe aja kinni juuksurisse. Kui ma mõtlen, et oh võiks nüüd juuksed roosaks värvida ja ootan nädal aega siis mul läheb see tuhin mööda ja ma ei tee üldse midagi. kas teil on ka nii? 🙂 No, mul tuli üks päev tuju lasta teha endale ombre soeng. Mõeldud, tehtud! kirjutasin Liisale, kes on minu juuksehooldusspetsialist/juuksur olnud nüüd juba aasta vist. sellest ajast, kui ma pikendused panin endale, kolisin Ilusalong Beautiq-u juuksuri juurest üle Liisa juurde, sest ta tegeleb kogu komplektiga- pikendused, jooldus, lõikus, värvimine.  Beautiqus käin ma endiselt oma supper iluteenindaja Liisa (jah, tema nimi on ka Liisa) juures.

Täna on juba laupäev, mulle hakkab tunduma vaikselt, et iga minu silmapilgutusega möödub tund, päev…oehh. Igaljuhul juuksuris käisin ma neljapäeva õhtul enne kooli. Liisa võttis minu keratiinid maha ja tegi juuksepesu ning lõikuse ning seejärel pani mulle pähe 80 ombre pikendust pikkusega 45 cm. Miks keratinid ja mitte teibid või üldse mingid kolmandad variandid? Lihtne, keratinid on mugavad ja juuksesõbralikud ja ilusad.  Mis veel hea, on see, et ma ei pidanud iseenda juukseid blondeerima ega seeläbi neid veelgi rikkuma. Ma sain terved juuksed ja tahetud tulemuse. Win-win!

Kui sulle meeldib see, mis sa näed siis tutvu Liisa tööga tema FB lehel SIIN. Ta teeb oma tööd supperhästi ja sa võid alati kindel olla, et sinu juuksed on tema nr.1.

kas sul on olnud või kannad praegu juuksepikendusi? Milliseid kasutad ja mks just neid? 

One thought on ““New look” ja püsimatus.

  1. Olen ka kaks-kolm korda käinud Liisa juure ja julgend ka teistele soovitada. Töö kiire ja ilus! Mis kõige tähtsam, need mõned korrad saanud aja just siis kui mulle on sobinud (elan Soomes ja Eestis olles käin Tartus, seega need mõned korrad saanud kohe kui laeva pealt tulnud)
    Ja ka ikka keratiinid ja slaavid! Ma kurjam kahetsen, et igakord juuksed minema visand, kui mingi hetk kopa ette viskand ja peast ära tirinud. Juustekvaliteet supper! Ja kusjuures ei ole ma kasutanud speta hooldusvahendeid, tavaliste poe toodetega pestnud ja ikka ja jälle ilusad!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s