blogimine · magustoidud · retseptid

Patuvabad Reese’s maapähklikorvikesed

Sel korral jagan siis Reese’s maapähklikorvikeste retsepti. Inspiratsiooni sain Paljalt Porgandilt, kes jagas hiljaaegu enda maapähklivõi korvikeste retsepti enda blogilehel SIIN. Need on tõesti “delicious”, “mouth watering”  ja imemaitsvad.
Kuna mul ei olnud kodus käepärast võtta Himaalaja soola siis panin korvikestesse Santa Maria “Rock Salt” i ja Kanada vahtrasiirupi asemel kasutasin BIO Vegan agaavisiirupit. Kaunistuseks panin peale lihtsalt seda, mis kodus oli ehk siis müslit ja kuivatatud vaarikaid.
20180213_122947196_iOS20180213_123002138_iOS
RETSEPT
  • 200 g naturaalset maapähklivõid
  • 100 g kookosõli
  • 50 ml agaavisiirupit
  • näpuotsaga  soola

Kaunistuseks:

  • kuivatatud/purustatud vaarikad
  • müsli

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s