Millised kingitused mulle meeldivad?

Ma ei hakka üldse eitama ega ütlema, et mulle kingitused ei meeldi aga kui kingitus ei ole tehtud südamest või ei ole läbi mõeldud siis võib ta olemata olla. See “oih, unustasin” kingitus, mida kiiruga poodi ostma minnakse tihtipeale tekitab hoopis vastandlike tundeid ja uskuge mind, on aru saada küll, et kink pole südamest või korralikult läbi mõeldud.

Sõbrapäev

Mulle endale meeldib väga kingitusi teha ja nende peale oma aega “kulutada”. Kui ma mõtlen inimese peale, kellele ma seda üllatust teha soovin siis ma hakkan mõtlema, mis on selle inimese “kiiksud” , eripärad, iseloomujooned, elustiil, hobid jms. Veel ägedam, kui minu ja selle inimese omavahelistest vestlustest on meelde jäänud midagi, millest võib mul kingi tegemisel kasu olla.

Jõuludeks sain õelt endale suure meigikoti, see tõsiselt rõõmustas mind. Ma olin tal külas käies tema suurt (reaalselt suurt) meigikotti imetlenud, kuid endale polnud raatsinud või polnud aega osta sellist mugavat, suurt sahtlitega kotti, kus KÕIK make-up kraam sisse mahub. See oli täielik üllatus ja veel kasulik pealekauba. Lisaks sain “Põhja Tallinna” plaadi koos autogrammidega. Ma pidin rõõmust lakke hüppama, õeke oli meie vestlustest välja noppimud, et ma fänn olen ja näe suurepärane ja läbimõeldud kingitus on valmis ja pakub suurt rõõmu.

Kõige parem kingitus on muidugi üllatus ja kui see üllatus on midagi, mis tõesti meeldib.Ema käest sain eelmisel aastal raamatu “Algaja fotograaf”, see tuli mulle üllatusena ja kusjuures väga hea üllatusena, sest ma ei olnud kuskil hullult reklaaminud, et ma soovin pildistamisega tegeleda. Ju oli emale see kuskilt vestlusest jälle kõrvataha jäänud ja niimoodi ma endale megavinge kingi saingi.  Second best on kingitus, mida sa oled ammu tahtnud aga ei ole mingil põhjusel ise kas jõudnud või raatsinud muretseda endale. Näiteks eelmisel aastal sain jõuludeks aurutaja ja lapsekandmislina. Mõlemad VÄGA ägedad ja väga oodatud/tahetud kingitused.  Alati meeldib mulle mõni riietusese, näiteks pehme, soe kampsik  või nunnu pidžaama, sussid….soe pleed.  Raamatud on ALATI head kingitused! Ajalugu, universum, eneseabi, fengshui, pildistamine, lasteraamatud-kõik on teretulnud, iseasi, millal aega lugeda on. EHTED! Mina eelistan tagasihoidlikke ehteid, eriti hinnas on pisikesed kõrvarõngad või poolvääriskividest käeketid, amuletid.

Väga kiftid kingid on emotsioonid, elamused. Ma otsustasin enda 26-ndal sünnal minna sõpradega “Saag” põgenemistuppa. See oli väga äge elamus, ületas kindlasti kuskil lounges istumise ja kokteilitamise. Kristjanile kinkisin paar aastat tagasi majutuse hommikusöögi ja teatrielamusega Pärnus. See oli minu meelest nii romantiline ja armas, kuigi ma olin rase ja iiveldasin koguaeg. Elamused ja nendega kaasnevad positiivsed emotsioonid kaaluvad minu jaoks alati üle uhked ja kallid kingid.

Üldiselt olen ma suht “odav” inimene, sest ma ei ole raatsinud endale ise midagi kallist osta ega ka kinkida  kuna ma olen oma elus meeletult asju kaotanud, alates võtmetest kuni üürirahade ja tervete rahakottideni. Mul ei ole siiani mitteühtegi ehet päriskullast, rääkimata valgest kullast. Hõbe ei maksa tänapäeval enam midagi, seda mul natuke on hihi:) Üldiselt olen ma enamus meeste poolt kingitud ehted ka ära kaotanud, kas sõbra(mehe) poolt või omaenda mehe kingitud ehted. Ma ei tea miks, kuidas või miks aga kadunud nad on või katki läinud, ära varastatud jne. Kuna kristjan teab, et ma selline “kaotaja” ja “tuulepea” olen siis ta on ennetanud seda kõike ja kinkinud mulle ainult vajalikke asju või lihtsalt maitsvaid asju 🙂 Kõige kallim vajalik asi, mis ta mulle kinkinud on, on ilmselt Apple Iphone 6, see on mul siiamaani ehk peaaegu 3 aastat olnud juba. (ps: homme kaotan raudselt ära)

Ma ei kanna AINULT firmariideid,tegelikult on mul riidekapis mõni üksik “firmakas” mulle ei ole spetsiifilist maitset ega erilisi nõudmisi riiete osas , mu lemmiklõhn läbi aegade on Britney Spears “Fantasy” ja teine lemmik on Britney Spears “Hidden Fantasy” ja kui keegi peaks mingil imepõhjusel nende hindadega kursis olema siis teab, et ei ole mõtet laeva pealt tax free-ta endale varusid osta, sest need ei ole nii kallid . Nagu Kristjan ütleb” sa oled õnnelik ka üllatusmuna sees oleva nänni üle”.

Mul on nõudmised aga vannitoa kaubale, kõik, mis puudutab juuste-, keha- ning näopesuvahendeid, kreeme, geele, toonikuid ning meiki. Neid ei ole üldiselt mõtet mulle kinkida, kui ei tea minu eelistusi.

pexels-photo-260234

Millised kingid sulle meeldivad? Kas sul on pigem kallis maitse või mitte?

 

 

Ps: Ma olen tegelikult MEGAväsinud ja vabandan, kui postituses palju vigu. Ma luban, et ma vaatan esimesel võimalusel üle, mis ma siia kokku olen kirjutanud. Nüüd aga lähen tuttu, sest ausõna, klahv on poolkinni.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s